Naravne terapije

Moč samozdravljenja

Zavedajte se, da ima vaše telo moč samozdravljenja, izokristite ga. 

Naravne terapije

 

 

Človek je od nekdaj sobival z naravo.

Žal je sodoben način življenja večino ljudi od nje odtujil in podrlo se je ravnovesje sobivanja.

Naše fizično telo je nosilec energije. Telo nam tako že pred nastankom bolezenskih stanj na energetskem nivoju sporoča, da je potrebno urediti pretok energij. Žal tega velikokrat ne opazimo dovolj hitro. Bolezenska stanja so tako lahko posledica dlje trajajočih motenj v pretoku energije skozi naše telo. Če to neravnovesje odkrijemo dovolj hitro lahko bolezen ustavimo preden izbruhne na fizičnem nivoju.

Pravočasno urejanje energijskih neravnovesij nam tako omogoča pospešeno regeneracijo telesa, izboljšanje psihofizičnega počutja in povrne pozitivno doživljanje telesa, duše in uma.

Ste tudi vi eden izmed mnogih, ki jih je stres, hitenje in obveznosti odtujil od sebe, imate v glavi ponavljajoče se misli, ne morete spati, ste daleč od prave verzije sebe?

Pri nas vam dajemo možnost, da se znova poiščete, nadgradite in ozdravite na naraven način.

Verjeti in zavedati se morate, da ima naše telo naravno moč samo zdravljenja, tako kot telo zboli, se lahko tudi pozdravi. Potrebno pa je začeti in verjeti.

Vas zanima več, naročite se na posvet z  našimi terapevti naravnih terapij.


Naročite se   


 

Odoo - Sample 1 for three columns

GDV Meritev avre

GDV meritev avre vam omogoča vpogled v vaše energijsko stanja telesa. Spremembe na energijskem nivoju v našem telesu se kažejo takoj, že pred nastankom bolezni. Vaša trenutna energijska neravnovesja bomo izmerili s kamero Bio – Well.  

Odoo - Sample 1 for three columns

TERAPIJA Z MEDITACIJO

Terapija z meditacijo vas bo popeljala do globoke stopnje samozavedanja in ugotovili boste katere dele telesa je energijsko potrebno spraviti v ravnovesje. Razrešili boste blokade, ki vam otežujejo življenje, jih odpravili in zaživeli zdravo ter polno življenje.

Odoo - Sample 1 for three columns

VODENA MEDITACIJA

Znanstveno je dokazano, da je je meditacija eno  najmočnejših orodij za spreminjanje valovanja naših možganov.  Z vodeno meditacijo se bomo podali v nov svet, spoznali samega sebe, odprli drugačne vrednote in popolnoma drugače zaživeli v vsakdanjem življenju. 

Odoo - Sample 1 for three columns

KARMIČNA DIAGNOSTIKA

Karmična diagnostika je metoda, ki s vpogledom v biopolje človeka odkriva izvorne vzroke za težave. Pomaga jih razreševati in transformirati ter s tem izničiti njihove vplive na človekovo počutje, odnose in stanje telesa.

Odoo - Sample 1 for three columns

HIPNOTERAPIJA

Hipnoterapija je metoda dela s človekovo podzavestjo, ki uravnava več kot 80% vseh naših odzivov na vplive okolja. S hipnoterapijo se predvsem pri ljudeh, ki so globoko potlačili težke situacije, odkriva vzročne dogodke in izniči njihovo delovanje. Hkrati pa se lažje in hitreje spreminja prepričanja, vzorce in navade, ki niso ugodna za stranko.

Odoo - Sample 1 for three columns

RAINDROP

Nežna metoda s kapljanjem čistih eteričnih olj na hrbtenico. Rain drop masaža se priporoča pri vseh bolezenskih stanjih hrbtenice, kot preventivno preprečevanje pojava gripe, prehlada, stresa, nespečnosti, kronične utrujenosti, depresije. Rain drop tehnika kaže tudi izjemno pozitivne rezultate pri obolelih z multiplo sklerozo.

Odoo - Sample 1 for three columns

HOLISTIČNA AROMATERAPIJA

Holistična aromaterapija je celostni pristop k človeku, obravnava vas na fizičnem, čustvenem, duševnem in duhovnem nivoju. S holistično aromaterapijo zajamemo znanje konvencionalne in naravne medicine, tehnike masaž in ostala znanja iz področij nutricionizma, meditacije, joge in podobno. Uporabijo se eterična olja, ki delujejo na vseh ravneh človeka.

Odoo - Sample 1 for three columns

JYOTISH ANALIZA

Svetovanje z Jyotish analizo vam pomaga odkriti vaše vzorce, prepričanja in potenciale ter vam daje navodila za lepše in srečnejše življenje. Jyotish analiza nam ponuja preventivne tehnike, ki zmanjšajo delovanje negativnih vplivov in nas nauči na pravi način razumeti svobodno voljo in sprejemanje odgovornosti.

Naravne terapije, osebno svetovanje, analiza merjenja aure so podporne terapije in kot take ne morejo nadomestiti strokovnega zdravniškega mnenja.