Hipnoterapija

 

Ključ do rešitve globokih in potlačenih situacij.

Hitro in učinkovito spreminjanje navad in vzorcev.

Hipnoterapija

 NOVO 

Za terapije nas ni potrebno obiskati. Terapije izvajamo prek SKYPE video povezave, ki se je izkazala za še bolj uspešno.

Naročite se    tel: 040 560 705   info@serenus.si 

Hipnoterapija je metoda, ki za odkrivanje izvornih vzrokov in razreševanje težav uporablja hipnozo.
Deluje na ravni človekove podzavesti, ki uravnava več kot 80% vseh naših avtomatičnih odzivov na vplive okolja.

V hipnozi je oseba večinoma zelo sugestibilna, kar omogoča spreminjanje njenega kasnejšega odzivanja in vedenja. V hipnotičnem stanju je oseba tudi v globljem stiku s seboj. V tem stanju se um umiri, telo je sproščeno, zavest pa postane nekajkrat bolj pozorna. Vsa čutila, predvsem sluh in vonj, so nekajkrat ostrejša.
Stanje, ki ga doživimo v sami hipnozi, ni spanje. Gre za  naše naravno stanje: občutek brezčasnosti, sprejemanje sebe in svoje lastne narave.

V hipnozi ste ves čas zavestni, spremljate dogajanje, ga nadzorujete (lahko tudi prekinete) in po zaključku tudi spomnite (znate obnoviti).

S hipnoterapijo se predvsem pri ljudeh, ki so globoko potlačili težke situacije, odkriva vzročne dogodke in izniči njihovo delovanje. Hkrati pa se lažje in hitreje spreminja prepričanja, vzorce in navade, ki niso koristna za vas..

Kaj rešujemo:

 • Stres, nemir, nervoza, frustracije, napade panike, razdražljivost

 • Koncentracijo

 • Pomanjkanje samozavesti

 • Depresijo

 • Težave v menopavzi

 • Slabe odnose 

 • Razvade, navade

 • Strahove pred neuspehom, nastopanjem,..

 • Sramežljivost, tremo

 • Športne probleme (učinkovitost, trema, koncentracija)

 • ....

 

 

Naročite se   tel: 040 560 705  info@serenus.si

Cena online terapije 80 €

Cena prve terapije 80 min 100 €, cena nadaljnjih terapij 60 min 80 €.

Kdo je vaš terapevt hipnoterapije?

Odoo image and text block

Suzana Uršič

Suzana Uršič   bioterapevtka, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem hipnoterapije in karmične diagnostike, išče osnovne vzroke za težave svojih strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA. Certifikat večletne šole po metodi karmične diagnostike pa je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Je mama treh otrok in žena z več kot četrt stoletja izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

S svojimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

Naravne terapije, osebno svetovanje, analiza merjenja aure so podporne terapije in kot take ne morejo nadomestiti strokovnega zdravniškega mnenja