Masaže

Privoščite telesu kar si zasluži

 

Masaže

Zakaj bi si morali redno privoščiti masažo?

Skrbi, ki se nam vsakodnevno nalagajo v telesu se nam bodo prej ko slej pokazale s poslabšanjem zdravstvenega stanja. Premalo se zavedamo, da imamo samo eno telo in eno zdravje. Z masažami lahko preventivno preprečimo marsikatere probleme, sprostimo telo in mu damo mnogo pozitivnih učinkov za katere nas bo dolgoročno nagradilo.

Zgodi pa se tudi, da nam telo že kaže prve znake, da potrebuje naše ukrepanje. Brez skrbi, tudi tukaj vam lahko pomagamo, pa vendar preventiva je lažja kot kurativa.

Ali ste vedeli, da se po masaži poleg psiholoških učinkov aktivirajo tudi fizični?

Poleg tega, da se vam izboljša gibljivost in mišični tonus, se vam sprostijo mišice, strupi se hitreje izločajo iz telesa, koža se hitreje regenerira in posledično je bolj mehka in izgleda mlajša se v telesu dogajajo tudi psihični pozitivni učinki masaže. Sprosti se vam živčni sistem, zmanjša stres in tesnoba, , lažje zaspite in poveča življenjska energija, ki jo potrebujete za uspešno življenje.

V primeru že prisotnih bolečin jih lahko s terapevtsko masažo odpravite brez škodljivih posledic.

Izkušeni terapevti bodo ugotovili kaj je najbolje za vas..


Odoo - Sample 1 for three columns

TERAPEVTSKA MASAŽA

Terapevtska masaža je kombinacija sodobnih in tradicionalnih tehnik in je prilagojena posamezniku z namenom odpravljanja napetosti v telesu in z njo povezane bolečine.

Odoo - Sample 1 for three columns

AROMATERAPEVTSKA MASAŽA

Aromaterapevtska masaža razstruplja, spodbuja delovanje limfe, spodbuja možgane, endorfine in zadovoljstvo. Pri aromaterapevtski masaži se uporabljajo posebne kombinacije naravnih rastlinskih in eteričnih olj.

Odoo - Sample 1 for three columns

ŠPORTNA MASAŽA

Športna terapevtska masaža je namenjena športnikom in rekreativcem. Masaža je prilagojena aktivnosti športnika in pripomore k regeneraciji po športni aktivnosti ter pripravi na nove obremenitve.

Odoo - Sample 1 for three columns

REFLEKSNA MASAŽA

Refleksna masaža akupresurnih točk prevaja zdravilno energijo po meridianih in s tem izboljšuje pretok in telesno ravnovesje. Točke se nahajajo tam, kjer nastane blokada energije na meridianih ali posameznih predelih telesa kjer se pojavlja napetost, odrevenelost ali bolečino. Ko zdravilna energija potuje skozi meridiane, izboljšuje pretok krvi in uravnovesi vse funkcije v telesu.

Odoo - Sample 1 for three columns

ANTICELULITNA MASAŽA

Masaža je osredotočena na problematična področja telesa, kjer se pojavlja celulit. Lipo-detox ročna anticelulitna masaža stimulacijsko vpliva na odpravljanje celulita.

Odoo - Sample 1 for three columns

ROČNA LIMFNA MASAŽA

Limfna drenaža pripomore k čiščenju strupov in toksinov iz telesa, saj spodbujamo hitrejše delovanje limfnega obtoka. S to tehniko krepimo imunski sistem in delujemo na telo antistresno. 

Odoo - Sample 1 for three columns

MASAŽA Z VULKANSKIMI KAMNI

Masaža z vročimi kamni sprosti telo, vzpodbudi uravnoteženje in harmonijo. Kamni oddajo svojo energijo, vroči vulkanski telo dodatno segrejejo in sprostijo mišice, povečajo prekrvavitev in telo vzpodbudijo k normalnemu delovanju.  uravnovesi vse funkcije v telesu.

Odoo - Sample 1 for three columns

KLASIČNA ŠVEDSKA MASAŽA

Edinstveni masažni prijemi osnovani na tehnikah klasične masaže in izkušnjah naših terapevtov. Masaža pripomore k sproščanju napetosti ter vzpostavitvi naravnega ravnovesja v telesu

 

Naročite se  t: 040 560 705 e: info@serenus.si