Karmična diagnostika

Vpogled v biopolje

Vzroke težav je potrebno poiskati pri njhovih koreninah, jih razrešiti in s tem izničiti njihove vplive na naše počutje. Karmična diagnostika nam omogoča rešiti težave na najgloblji ravni in jih za vedno odstraniti.

Karmična diagnostika

Upravljajte svoje življenje

 NOVO 

Za terapije nas ni potrebno obiskati. Terapije izvajamo prek SKYPE video povezave, ki se je izkazala za še bolj uspešno.

Naročite se    tel: 040 560 705   info@serenus.si


Karmična diagnostika je metoda, ki temelji na zakonu vzroka in posledice in ki s vpogledom v biopolje človeka odkriva izvorne vzroke za težave. Pomaga jih razreševati in transformirati ter s tem izničiti njihove vplive na človekovo počutje, odnose in stanje telesa.

Oče karmične diagnostike je S.N.Lazarev, v Slovenijo pa jo je pripeljal in jo uveljavil Marjan Ogorevc.
Vsako človeško dejanje, ne glede na to ali je dobro ali slabo, ima vpliv na vse kar obstaja okoli njega.  S pomočjo karmične diagnostike ugotavljamo izvorne vzroke za težave, ki jih imamo. Te lahko izhajajo iz našega življenja, časa rojstva, časa bivanja v maternici ali naših prednikov. Vse je vtisnjeno v našem biopolju. Ne glede na to, ali se je zavedamo ali ne, ali se je zgodilo pred kratkim ali davno nazaj, je pozitivno ali negativno. Zapis obstaja in vpliva na kakovost našega življenja. S karmično diagnostiko se odkrijejo razni programi, vzorci, prepričanja, lastnosti, občutki, v naši podzavesti, ki so odgovorni tako za naše zdravje, kot tudi za uspeh na vseh področjih.

Kaj rešujemo s karmično diagnostiko: 

- strah
- stalen občutek, da nisem dovolj
- frustracije
- panične napade
- ponavljajoče se težave v partnerskih in ostalih odnosih
- nizko samopodobo
- nesposobnost narediti v življenju korak naprej
- neizkoriščene potenciale
- neprepoznavno poslanstvo

- globoko zapisani generacijski vzorci in travme (predvsem iz otroštva)

- nizko energetsko stanje- težave na fizičnem nivoju.


Primeri: "Nisem dovolj dober.",
               "Nisem vreden ljubezni.",
               "Denar je pokvarjen.",
               "Moram ...",
               "Prav je ... ".
                

Vsi ti programi nam škodujejo. Posledično vzročno delujejo vezano na naše odnose, okolico in naše zanamce. Vsaka stvar, ki nas je kadarkoli prizadela in ni očiščena (se nas dotakne, v nas zavibrira, če se na njo spomnimo), še vedno vpliva na nas in vodi naše odzivanje na zunanje vplive.


S karmično diagnostiko lahko spremenimo vzorce, zapisane v biopolju, in na način postanemo upravljalec svojega življenja!

Odstranite težave na najgloblji ravni za vedno!

Zaradi visoko postavljenih etičnih meril, Suzana Uršič realizira vpogled v biopolje osebe zgolj takrat, kadar le-ta sama zaprosi za to.


Naročite se   tel: 040 560 705  info@serenus.si

Cena online terapije 80 €

Cena prve terapije 80 min 100 €, cena nadaljnjih terapij 60 min 80 €. Cena v živo + 10 €.

Kdo je vaš terapevt karmične diagnostike?

Odoo image and text blockSuzana Uršič

Suzana Uršič  bioterapevtka, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem hipnoterapije in karmične diagnostike, išče osnovne vzroke za težave svojih strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA. Certifikat večletne šole po metodi karmične diagnostike pa je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Je mama treh otrok in žena z več kot četrt stoletja izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

S svojimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

Naravne terapije, osebno svetovanje, analiza merjenja aure so podporne terapije in kot take ne morejo nadomestiti strokovnega zdravniškega mnenja.