Masaža stopal

Do boljšega zdravja in počutja

 

Masaža stopal

 Masaža stopal

Na stopalu se nahajajo refleksna področja za vsak organ v telesu, živčni, krvni in limfni sistem, mišice in kosti ter tudi prebavila. Stopalo nam poda večino informacij o fizičnem in duševnem stanju. Prek stopal se odkrivajo in odpravljajo blokade energije v telesu ter z masažo vzpostavljajo ponovna ravnovesja. Masaža stopal se uporablja za energestsko diagnostiko kot tudi preventivno zdravljenje ali zdravljenje samo.

Pri masaži stopal s pritiski na refleksne cone, ki pripadajo določenemu delu telesa odkrivamo motnje, ki se kažejo z otrdelostjo cone ali celo bolečino ob pritisku. Z masažo problematične cone stimuliramo vse dokler se motnje energetskega pretoka ne odpravijo. Po uspešnih masažah stopal se ne čuti več nobene bolečine ali otrdelosti in telo ponovno vzpostavi ravnovesje.

Pri masaži stopal se uporabljajo skrbno izbrana eterična olja, ki dodatno pomagajo aktivirati naše telo. V telesu zaznamo tudi ostale pozitivne učinke, kot so boljša presnova, čiščenje telesa, umiritev čustvenega stanja, pozitivne misli, večje zadovoljstvo s samim sabo, več volje do dela ter nenazadnje do izraza pride naša pozitivna energija, ki jo oddajamo navzven.

Po masaži se boste verjetno počutili precej sproščeno in morda celo zaspano, zato si v času po masaži vzemite dovolj časa za počitek. Med masažo telo pospeši presnova in izločanje elektrolitov, zato je po tretmaju potrebno nadomestiti izgubljeno tekočino.

Kot pri vseh tretmajih, obvestite vašega terapevta o kakršni koli nenavadni spremembi ali posebnosti glede vašega zdravstvenega stanja.  

   

30 - 45  min = 70 €  ddv vključen v ceno.

 


Naročite se   tel: 040 560 705  info@serenus.si