ANTICELULITNA MASAŽA  

Ročni tretma za odpravo celulita


ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitni tretma

 

Ročna anticelulitna masaža je odličen tretma za odpravo celulita. Postopek izboljša krvni pretok, cirkulacijo, sprejemanje kisika skozi kožo in njen tonus. Pri ročni anticelulitni masaži se uporablja anticelulitne preparate Lipo-detox kozmetike Afrodita. V postopku tretmaja se v kožo vtre štiri nanose Lipo-detox sistema anticelulitne nege. Postopek enostavno  in hitro zmanjša obseg telesa ter vidno omili izgled pomarančne kože. Naravne, s kliničnimi študijami podprte sestavine aktivno delujejo takoj in dajejo sledeče rezultate:

  • Zmanjšanje debeline mastnega tkiva

  • Izboljšanje strukture podkožnega tkiva

  • Zmanjšano zadrževanje vode in skladiščenje masti

  • Že po enem tretmaju se izboljša videz kože, ki postane gladka, kompaktna in vidno bolj napeta.

Tretma ročne anticelulitne masaže

Tretma traja 45 minut. Maser ali maserka vas pospremi v masažni prostor. Pri ročni anticelulitni masaži se uporabljajo kozmetične preparate, zato se med pripravo na masažo preoblečete v perilo za enkratno uporabo, ki vam ga ponudi osebje. Na vašo željo lahko v prostorih uporabite tuš in ostale sanitarne prostore. Terapevt vam bo ob sprejemu dal navodila, kako se namestite na masažni mizi. Med masažo ste pokriti z udobno brisačo, odkrit je le masirani predel telesa. V prostoru kjer se izvaja masaža se predvaja glasba, ki lahko pomaga k globlji sprostiti.  V prostoru kjer se izvaja masaža se lahko predvaja glasba, v kolikor vam to ne ustreza vam bo maser seveda ugodil. Po sprejemu vam bo terapevt dal čas in zasebnost, za pripravo na masažo.

Po masaži se boste verjetno počutili precej sproščeno in morda celo zaspano, zato si v času po masaži vzemite dovolj časa za počitek. Med masažo telo zgosti elektrolite, zato je po masaži potrebno nadomestiti izgubljeno tekočino.

 

Kot pri vseh zdravstvenih tretmajih, obvestite vašega terapevta o kakršnihkoli  posebnosti vašega zdravstvenega stanja.

 

V urah pred masažo se je najbolje izogibati težkim obrokom in alkoholu.

60 min = 55 € Naročite se   tel: 040 560 705  info@serenus.si