SKI8 - NAJHITREJŠA PRIPRAVA NA SMUČANJE

Odoo CMS - a big picture


Odoo image and text block

SMUČARSKA SEZONA


Priprava na smučarsko sezono je lahko hitra s Power plate napravami. 

V mesecu decembru in januarju posebni programi namenjeni pripravam na smučanje.PROMO CODE: SKI8    

8 intenzivnih treningov

v 2-4 tednih do popolne forme

- 10 % za prve prijave

- prvi obisk brezplačen

 

Prijave
  info@serenus.si ali nas pokličite za prost termin na040 560 705
KAJ JE POWER PLATE?


POWER PLATE ® odpira nove dimenzije vadbe. 30 minutni trening je enakovreden 2h treninga v klasičnem fitnesu. Z vibracijami od 25 do 50 krat v sekundi aktivira vse mišične skupine in pospeši vaš trening za katerega bi drugače potrebovali ogromno časa. Vse vaje razen naprednih se izvajajo brez uteži z lastno telesno maso. Optimalna obremenitev telesa, ki ne obremenjuje sklepov in vezi kot klasične vadbe.

Odoo text and image block
Odoo image and text block

ZAKAJ POWER PLATE?

Tridimenzionalna vibracijska vadba na napravi Power Plate ®ima takojšen vpliv na krvni obtok, oblikuje postavo, poveča mišično moč, gibljivost, zmanjšuje celulit, povečuje gostoto kosti, pospeši okrevanje, zmanjšuje bolečine in zveča fizično pripravljenost. Uporabljajo ga vrhunski športniki za priprave, ki zahtevajo brezkompromisne cilje kot tudi ljudje, ki želijo v kratkem času doseči najboljše rezultate. 

JE POWER PLATE PRIMEREN ZA VAS?

Power Plate® naprava za vibracijske treninge je primerna za vse starosti in vse vrste pripravljenosti od začetnikov do vrhunskih športnikov. Vrsta vadbe se pod nadzorom diplomiranega kineziologa, ki skrbi za pravilno izvajanje vadbe, prilagaja vsakemu posamezniku in s tem omogoči najboljši napredek. . 

Power Plate® naprava za vibracijske treninge je primerna za vse starosti in vse vrste pripravljenosti od začetnikov do vrhunskih športnikov. Vrsta vadbe se pod nadzorom diplomiranega kineziologa, ki skrbi za pravilno izvajanje vadbe, prilagaja vsakemu posamezniku in s tem omogoči najboljši napredek. 

Vadba je odsvetovana nosečnicam, ljudem s srčnimi spodbujevalniki, trombozo, tumorji, epileptikom, boleznijo mrežnice, migrene, kile, srca in ožilja, trombozo, osteoporozo, svežimi ranami od operacij. 

Odoo text and image block

POWER PLATE PREDNOSTI

POVEČANJE PROŽNOSTI

Zaradi intenzivne cirkulacije, deluje proti otrplosti, zmanjšuje napetosti in izboljšanju prožnosti mišic in tkiv ter preprečevanju zaraščanja in odmiranja tkiva.

 

IZBOLJŠANJE FIZIČNE FORME

S treningom na Power Plate so vključena vsa mišična vladna aktivnih skupin mišic.

Povečanje mišic in mišične vzdržljivosti povzroči povečanje delovanja sistema za ohranjevanje telesa, kot so srce, krvni obtok in sistem prebave. Rezultat tega je boljša izkoriščenost sistema telesa.

 

IZBOLJŠANA GIBLJIVOST

Močna cirkulacija, ogrevanje mišic ter povzročeni refleksi omogočajo osvoboditev elastičnosti in zmanjšanje mišične napetosti. Rezultat je lahkotnejše gibanje.

 

REHABILITACIJA

Med testiranji možnosti uporabe napravi Power Plate v rehabilitaciji so strokovnjaki avstrijske univerze merili povečanje moči pri pacientih s poškodbo kolena. Prva skupina je delala običajne fizioterapevtske vaje, druga skupina pa je uporabljala Power Plate, beležila 125% napredek v moči. To je skoraj dvakrat več kot pri skupini z običajnimi rehabilitacijskimi krepilnimi vajami. Power Plate je tako dokazano odlična naprava za uporabo v rehabilitaciji.

Po končani akutni fazi, ko koleno ni več oteklo, je potrebno izboljšati mišično moč vseh mišic, ki pripomorejo k stabilnosti kolena med gibanjem. Močne mišice lahko delno ublažijo težave z nestabilnostjo kolena.  Priporočamo vsaj enomesečni obisk fitnesa 2-3x tedensko  v katerem lahko trenirate na Power Plate napravi pod nadzorom trenerja. 

Trener  bo spremljal vaš napredek in ustrezno stopnjeval zahtevnost vadbe. Po potrebi se lahko odločite za elektrostimulacijo mišic. Vadbo na Power Plate napravi priporočamo tudi kot pripravo na operacijo križne vezi. Power Plate omogoča izjemno povečanje mišične in gibljivosti v kratkem času brez velikih obremenitev na  sklepe.  

Zato ga priporočamo kot pripravo na operacijo križne vezi. Power Plate trening je odlična oblika vadbe tudi po operaciji križne vezi. S treningom lahko začnete 6 tednov po operaciji. 

 

BLAŽENJE BOLEČINE

Ob uporabi napravi Power Plate se pospeši in dodatno stimulira krvni obtok, kar posledično zmanjša bolečino po treningu. Povečanje mišične napetosti med treningom s to napravo pogosto vpliva na zmanjšanje napetosti v ostalem delu telesa, kar lahko prav tako zmanjšuje občutek bolečine.

 

BOLJŠA KOORDINACIJA

V kolikor so vsi receptorji v telesu stimulirani istočasno, se izboljša tako medmišična koordinacija kot tudi koordinacija v sami mišici. Prav tako se izboljša občutek za ravnotežje, ter posledično hitrost reakcij na motnje. Vse to omogoča Power Plate.

 

POVEČANJE GOSTOTE KOSTNE MASE

Power Plate preverjeno stimulira regeneracijo kostne mase. Strokovne raziskave dokazujejo, da se z vadbo na napravi poveča količina kalcija v kostni masi, kar posledično pripelje do večje kostne gostote. Močnejše mišice, boljše ravnotežje, koordinacija so pozitiven doprinos v borbi prosti osteoporozi. Tako tudi zmanjšujemo riziko padcev in poškodb, še posebej pri starejših ljudeh. Novejše raziskave kažejo pozitivne učinke tudi pri bolnikih s kroničnimi bolečinami, periferno polinevropatijo, multiplo sklerozo, parkinsonovo boleznijo, revmatoidnim artritisom in urinsko inkontinenco.

 

IZBOLJŠANJE CIRKULACIJE

Med vadbo na napravi Power Plate delujejo mišice kot črpalka, ki črpa kri do najmanjših žilic v našem telesu tudi do 50-krat v sekundi, s čimer se izboljša delovanje kardiovaskularnega sistema. Tako se vrši hiter transport energije v mišico ter po drugi strani hiter transport odpadlih produktov iz mišice, kar prispeva k hitrejšemu obnavljanju organizma.

Brezplačen prvi obisk!

Vodeno s kineziologom 19 € / obisk, mesečna 8 obiskov 100 €
Samostojna vadba -  nižja cena po dogovoru

Pokličite za prvi brezplačen prost termin na 040 560 705 pišite nam: info@serenus.si ali naročite prek spleta

Naročite se

Odoo CMS - a big picture

POWER PLATE LJUBLJANA

V Serenus zdravje

Izkoristite brezplačen prvi obisk in preizkusite napravo power plate, ki vam bo v krajšem času dala najboljše rezultate.

Stopite v stik z nami »  ali nas pokličite za prost termin na 040 560 705