Najboljši delodajalec?

Celostni programi Serenus zdravje na delovnem mestu

Vsak korak promocije zdravja na delovnem mestu šteje, v kolikor je sestavljen sistematično, so uspehi zagotovoljeni.

POSTANITE ZAŽELEN DELODAJALEC

Promocija zdravja na delovnem mestu


Stopite iz povprečja. Promocija zdravja na delovnem mestu že dolgo ni samo kupiti fitnes karte in omogočiti zaposlenim popoldansko rekreacijo.
Lahko storite tudi to ampak imejte v mislih, da ni vsaka vadba zdrava vadba in rezultati so lahko tudi negativni.
Naš pristop temelji na individualni obravnavi zaposlenih, kar nam omogoča doseči najboljše rezultate za vsakega posameznika.
Ne osredotočamo se samo na vadbe ampak želimo združiti znanje strokovnjakov, ki pozitivno vplivajo na telo, um in dušo.
Vedno več ljudi se zaveda, da je umiritev uma najpomembnejši dejavnik v današnjem svetu za dolgoročno, zadovoljno, ne stresno, produktivno in uspešno življenje.  Le redki to znajo, zato smo vpeljali v naše programe tudi meditacije, ki nas tega naučijo na enostaven način. Napovedujemo tudi lastni diagnostični center z magnetno resonanco, ki bo omogočal dodatne preiskave in iskanje rešitev za vas.Stopite v stik z nami »

Odoo - Sample 1 for three columns

INDIVIDUALNO TESTIRANJE S KINEZIOLOGOM

Individualno testiranje s kineziologom se opravi z namenom, da ugotovimo začetne vrednosti, analiziramo držo telesa in gibalne vzorce. Na podlagi rezultatov lahko pripravimo individualen program telesne aktivnosti oziroma zaposlene razvrstimo v skupine z enakimi potrebami za najhitrejši napredek. Testiranje vključuje priporočila in praktičen prikaz osnovnih vaj, ki omogočajo vsakemu posamezniku takojšnjo aktivacijo. Cilj testiranja je, da se vsakemu posamezniku posvetimo individualno, le tako lahko dosežemo optimalne rezultate. Nadaljevanje vadb po testiranju je določeno glede na rezultate in učinkovitost je neprimerno boljša od splošne rekreacije.

Odoo - Sample 2 for three columns

MEDITACIJE NE DELOVNEM MESTU

Znanstveno je dokazano, da je je meditacija eno  najmočnejših orodij za spreminjanje valovanja naših možganov.  Ljudje, ki vsakodnevno meditirajo so čez dan bolj fokusirani, produktivni, lažje rešujejo dnevne izzive, predvsem pa se naučijo živeti brez stresa in napetosti. Če se meditacije uvedejo kot del stalnih praks v podjetje, se spremeni način razmišljanja in delovanja celotne organizacije. To se vidi pri zadovoljnih zaposlenih, ki so predpogoj za zadovoljne kupce. Da bi meditirali in se notranje umirili ni potrebno hoditi v Indijo, kot so to mislili včasih, meditacije se lahko nauči vsak, saj je to vračanje k našemu notranjemu svetu / jazu.

Serenus zdravje vam ponuja vodene meditacije. Skupaj bomo določili cilje, ki jih želite z meditacijami doseči in vam pomagali pri razvoju posameznikov ali skupin zaposlenih v podjetju.  

Odoo - Sample 3 for three columns

ERGONOMIJA DELOVNEGA MESTA

Ergonomija delovnega mesta je osnova za dolgoročno vitalnost zaposlenih. Napačno sedenje, postavitev zaslonov, vstajanje in sedenje so dolgoročno lahko glavni vzrok za okvare mišično skeletnega sistema. Predavanje vključuje teoretičen del in praktičen prikaz. Pri teoriji se dotaknemo telesa v gibanju, pravilnega sedenja, dvigovanja bremen, najpogostejših napak in bistva zakaj telo potrebuje premore za telesno aktivnost. Sledi praktičen del, kjer se udeleženci pod vodstvom diplomiranega kineziologa naučijo pravilnih položajev gibanja in mirovanja.


Odoo - Sample 1 for three columns

PREHRANA ZAPOSLENIH

O prehrani se veliko govori in poplava informacij prinaša tudi nepravilne interpretacije, ki naredijo več škode kot koristi. S kratkim in jedrnatim predavanjem se bomo osredotočili na:

Uvod v zdravo prehranjevanje

Beljakovine kot gradnik našega telesa

Ogljikovi hidrati in vlaknine

Zdrave maščobe

Branje deklaracij in razumeti kaj kupiti in kaj ne

Prehranski dodatki da ali ne


Odoo - Sample 2 for three columns

VADBE NA DELOVNEM MESTU

Najlažji korak za razbremenitev sodelavcev. Kratke vadbe na delovnem mestu razbremenijo hrbtenico, mišice in sprostijo napetost. Premor na delovnem mestu, ki poveča produktivnost, zbliža zaposlene in prepreči probleme z nepravilno prisilno držo. Telo se napolni s kisikom, ki pozitivno vpliva na razmišljanje in počutje. Vadbe se lahko izvajajo med delovnem času, daljše pa tudi po zaključku. Vsebujejo lahko tudi elemente joge. Napredni programi se lahko izvajajo v naših telovadnicah s programom prirejenim potrebam vsakemu posamezniku. 

Odoo - Sample 3 for three columns

MASAŽE NA DELOVNEM MESTU

Tako zelo preprosto in hitro. Masaža na delovnem mestu je učinkovita in hitra sprostitev, ki prinese v podjetje nov veter zadovoljstva. Hitro odpravljanje stresa, zategnjenosti hrbta, vratu  in ramen. Naš terapevt pride k vam z mobilnim masažnim stolom, zaposleni se namesti in prek obleke se izvede kratka 10-20 min trajajoča sprostitvena masaža na delovnem mestu. Po masaži so mišice sproščene, telo je umirjeno in pripravljeno za nove izzive.

Spoznajmo se    

T: 040 560 705

E:  info@serenus.si

 

SERENUS ZDRAVJE


 • Sistematičen pristop

 • Individualna obravnava zaposlenih

 • Individualna izdelava načrta

 • Z vami bodo  izbrani svetovalci strokovnjaki (doktorji medicine, specializirani iz fiziatrije,  fizikalne, rehabilitacijske medicine, radiologije, športni fizioterapevt uradni fizioterapevt slovenske košarkaške zveze ,  diplomirani kineziologi, maserji, naravni terapevti, mojstri meditacij,..)

 • Lastna diagnostika in rehabilitacija (MR in UZ v oktobru)

 • Lastni telovadnici

 • Vključevanje naravnih terapij, računalniška merjenja energije (GDV meritve),  

 • Tehnike sproščanja z izkušenimi strokovnjaki (meditacije, joga)

 • Masaže tudi na delovnem mestu
 • 3 lokacije dve naši + vaša

ZAKAJ VI?


 • Ker ste strokovnjak s kadrovskega področja in 
 • Se zavedate, da se je potrebno z zaposlenimi ukvarjati individualno
 • Ste odgovorni za zdravje zaposlenih v vašem podjetju
 • Vam ni vseeno s kakšnimi sodelavci delate
 • Želite biti najboljši delodajalec v Sloveniji
 • Razmišljate dolgoročno
 • Si želite sprememb
 • Ker razmišljate širše kot drugi