Odoo • Image and Text

E POSVET Z ZDRAVNIKOM FIZIATROM

E posvet s specialistom fizikalne in rehabilitacijske medicine je komunikacija med pacientom in zdravnikom na daljavo. V primerih, ko obisk ni nujno potreben lahko zdravnik pomaga in svetuje brez obiska ordinacije.  V kolikor želite mnenje zdravnika, drugo mnenje ali razlago ter nasvete kako naprej, kdo bi bil za vas najprimernejši zdravnik specialist je to najhitrejša pot do informacij. 

Komunikacija z zdravnikom je možna na vseh napravah, ki imajo povezavo z internetom. Izjemoma lahko komunikacija poteka tudi prek telefonskega klica v kolikor nimate internetne povezave.

Posvet z zdravnikom na daljavo je odlična izbira za vse, ki želite takoj do specialista in profesionalno komunikacijo s strokovnjakom. S posvetom na daljavo prihranite čas, denar, pot, izognete se čakalnicam, ni čakalnih dob in ob komunikaciji z zdravnikom ste bolj sproščeni, saj ste v domačem okolju.

Naročite se   tel: 040 560 705  info@serenus.si 

KAKO POTEKA E POSVET Z ZDRAVNIKOM FIZIATROM 

Odločili ste se za e posvet z našim zdravnikom fiziatrom, kar vam omogoča preprosto in hitro komunikacijo, brez čakalnih vrst in ob času, ko vam najbolj ustreza. Zavedamo se, da vam čas veliko pomeni zato vas prosimo, da nas kontaktirate in skupaj določimo vam najbolj ustrezen čas srečanja. Za termin, ki vam bo ustrezal vam bomo na elektronsko pošto poslali vabilo oziroma povezavo katera vas bo preusmerila na ustrezno stran. Uporaba je preprosta in ne zahteva posebnih računalniških znanj. Na posvetu na daljavo lahko zdravniku zastavljate vsa vprašanja, kot bi bili v ordinaciji. 

E posvet po korakih

1. NAROČILO NA E-POSVET 

Naročite se   tel: 040 560 705  info@serenus.si 

2. VABILO NA POSVET

Po rezervaciji termina vam na email pošljemo vabilo oziroma povezavo do e posveta.

3. DOKUMENTACIJA

Obstoječo dokumentacijo nam lahko predhodno pošljete, vsa navodila dobite ob naročilu.

4. E POSVET

Ob dogovorjenem terminu kliknete na povezavo, ki  smo vam jo poslali in povezani boste z zdravnikom, s katerim lahko komunicirate kot bi bili z njim v ordinaciji. Preprosto in učinkovito.


5. PREJMETE PISNO MNENJE

Po opravljenem e posvetu prejmete pisno mnenje zdravnika, ki vam omogoča pregled, navodila in usmeritve za nadaljnje ukrepanje. 

6. PLAČILO

Cena e posveta z dr.med., specialistom fizikalne in rehabilitacijske medicine je 40 € in traja do 30 min.


Za dodatne informacije smo dosegljivi na

Naročite se   tel: 040 560 705  info@serenus.si