Terapija z meditacijo

Pomagajte telesu, da se postavi v ravnovesje

 

Terapije z meditacijo

 

Terapije z meditacijo

Terapevt vas bo najprej energijsko pregledal in ugotovil, kje imate blokade. Vodeno vas bo popeljal v sprostitveno stanje do točke, kjer boste globoko zaznali svoje telo in vam omogočil, da boste sami začutili energijske težave svojega telesa. Skozi sprostitveno tehniko se bo terapevt z vami pogovarjal o občutkih, ki jih zaznavate in skupaj boste odkrivala in odpravljala težave in blokade. V procesu se boste sami osvobodili svojih težav in blokad, jih sprostili do te mere, da bo telo postalo energijsko pretočno in se postavilo v ravnovesje.

 

Terapije z meditacijo vodi g. Matija Krajnik

Učitelj meditacij in terapevt regresije

Že tisočletja človeštvo raziskuje svoje telo in naravo.  S kolektivnim napredkom in osebno rastjio napredujemo v spoznavanju samega sebe.  V zadnjem času ta napredek strmo raste navzgor v spoznavanju kdo smo in kaj je naše poslanstvo.

Prav tako pa tudi  Matija Krajnik že dolga leta raziskuje svoje telo v celostnem pomenu ( fizično, psihično in duhovno ).  Prišel je do zelo uspešnih spoznanj, kako pomagati telesu na naraven način. Svoje znanje bo z veseljem prenesel na vas.

Kot mnogim drugim iskalcem, je tudi njemu prekrižala pot bolezen. Srečal se je z meditacijo, ki ga je popeljala v popolnoma nove vode in mu ponudila povsem nov svet. Skozi meditacijo raziskuje sebe in naravo okoli sebe s povsem drugega zornega kota. Dobiva odgovore, ki dajejo drugačne možnosti za življenje.

Verjame v trenutek, ki predstavlja ves obstoj samega sebe. Svojo preteklost, sedanjost in prihodnost. Svet gleda več dimenzionalno in ne več linearno kot smo bili navajeni do sedaj.


Naročite se    tel: 040 560 705  info@serenus.si

Cena terapije 60 €
Naravne terapije, osebno svetovanje, analiza merjenja aure so podporne terapije in kot take ne morejo nadomestiti strokovnega zdravniškega mnenja.