NARAVNA REŠITEV ZA SENENI NAHOD

-50% s kodo SEN21

BIORESONANCA TESTIRANJE IN TERAPIJA

Kako? Rezervirajte svoj termin!

T: 040 560 705  E: info@serenus.si Naroči se  

NAMENJENO VSEM, KI IMATE PROBLEME IN

ALERGIJSKO REAKCIJO NA CVETNI PRAH TER POSLEDIČNO:

✅ Voden izcedek iz nosu

✅ Zamašen nos

✅ Solzenje

✅ Srbečico

✅ Pordele oči

✅ Kihate

✅ Kašljate

✅ Ste utrujeni


KAJ DOBITE?

👍 Popolno testiranje z bioresonančno napravo BICOM©

👍 Prvo terapijo, glede na rezultate testiranja

👍 Celostno obravnavo vaših težav s kombinacijo tradicionalnih naravnih metod in sodobne tehnologije.

👍 Individualen terapevtski načrt

👍 Prvi obisk traja 70 min, vključuje pogovor, testiranje, analizo, nasvete in tudi že prvo terapijo

👍 Ugodne nadaljnje terapije, če je to potrebno


Kako? Rezervirajte svoj termin!

T: 040 560 705  E: info@serenus.si Naroči se  

VAŠA CENA ZA PRVI OBISK  35 €    velja samo do 23.4.2021 (redna cena 70 €)

Prvi obisk (70 min) vključuje obsežen uvodni pogovor, testiranje z bioresonančno napravo BICOM ter prvo terapijo. Pri obravnavah z BICOM® bioresonanco se ne osredotočamo le na iskanje alergenov, ki sprožijo simptome, temveč iščemo in obravnavamo tudi vzroke - temeljne energetske motnje, kot so kronične alergije na hrano, obremenjenost s toksini iz okolja ter blokade, ki jih povzročajo brazgotine ali pa elektromagnetna sevanja. 

Cena nadaljnjih terapij je 45 €.

  Odoo • Image and Text

SENENI NAHOD

Seneni nahod, imenovan tudi alergijski rinitis, povzroča prehladu podobne znake in simptome, kot so izcedek iz nosu, srbečica v očeh, zamašen nos, kihanje, in pritisk v sinusih. Toda za razliko od prehlada senenega nahoda ne povzroča virus. Seneni nahod povzroča alergični odziv na alergene na prostem ali v zaprtih prostorih, kot so cvetni prah, pršice ali drobni delci kože in sline, ki jih izločajo mačke, psi in druge živali s krznom ali perjem. Ti alergeni pridejo v telo skozi dihala. 

Simptomi

Pri senenem nahodu imate lahko naslednje znake in simptome

    • voden izcedek iz nosu,

    • zamašen nos, 

    • solzenje, srbečica in pordelost oči (alergijski konjuktivitis), 

    • kihanje,

    • kašljanje,

    • utrujenost.  

Seneni nahod - sezonski dejavniki

Znaki in simptomi senenega nahoda se lahko začnejo ali pa poslabšajo v določenem letnem času. Najbolj alergogen je cvetni prah vetrocvetk, ker se prenaša z vetrom in ga je veliko v zraku, veter pa ga lahko raznese tudi več kilometrov daleč. Cvetni prah dreves se začne pojavljati v zraku že januarja, ko cvetita leska in jelša. Sledijo jima še druge vrste dreves, ki cvetijo dosrede junija. V poletnem času je v zraku največ cvetnega prahu trav.  Najkasneje v jeseni, do konca oktobra, cveti ambrozija. 

Pršice ter drobni delci kože in sline hišnih ljubljenčkov lahko povzročajo motnje celo leto, simptomi pa se lahko še poslabšajo pozimi, ko se več zadržujemo v zaprtih prostorih.

V koledarju cvetenja različnih trav in dreves (https://www.ezdravje.com/alergija/koledar-cvetenja/) so podatki o jakosti obremenitve za naše telo, natančni podatki o količini cvetnega prahu v zraku pa so v sezoni objavljeni na spletni strani NIJZ (https://www.nijz.si/sl/napoved-o-obremenjenosti-zraka-s-cvetnim-prahom-0) 

Kako razlikujemo seneni nahod od navadnega prehlada? 

Znaki in simptomi so si lahko podobni, zato je težko ugotoviti, kdaj nam povzroča težave seneni nahod in kdaj navadni prehlad.  

Stanje
Znaki in simptomi
Pojav znakov
Trajanje
Seneni nahod
Voden izcedek iz nosu; telesna temperatura ni povišana
Takoj po izpostavljenosti alergenom
Ves čas izpostavljenosti alergenom
Prehlad
Voden ali gost izcedek iz nosu; bolečine v telesu; rahlo povišana telesna temperatura
En do tri dni po izpostavljenosti virusu
Tri do sedem dni

Zakaj se pojavi seneni nahod?

Pri senenem nahodu imunski sistem neškodljivo snov v zraku prepozna kot škodljivo. Vaš imunski sistem zato začne tvoriti protitelesa proti tej neškodljivi snovi. Ko naslednjič pridete v stik s snovjo, ta protitelesa imunskemu sistemu sporočijo, da v krvni obtok sprosti kemikalije, kot je histamin, ki povzročijoreakcijo, ki vodi do znakov in simptomov senenega nahoda.

Težave, ki so lahko povezane s senenim nahodom:

    • Zmanjšana kakovost življenja, saj vas seneni nahod lahko ovira pri vsakdanjih aktivnostih.

    • Slabo spanje. Simptomi senenega nahoda poslabšajo kvaliteto spanja, kar lahko vodi v utrujenost in splošno slabo počutje.

    • Poslabšanje astme. Seneni nahod lahko poslabša znake in simptome astme, kot sta kašelj in sopenje.

    • Sinusitis. Dolgotrajno zastajanje sluzi v nosu zaradi senenega nahoda lahko poveča dovzetnost za vnetje obnosnih votlin.

    • Okužba ušes. Pri otrocih je seneni nahod pogosto dejavnik vnetja srednjega ušesa.

Seneni nahod vam lahko precej zagreni življenje, vendar vam ni treba trpeti nadležnih simptomov. Poskusite se čim bolj izogibati sprožilcem (alergenom) in poiščite ustrezno pomoč .

Kakšna je rešitev za seneni nahod ?

Rešitev je obravnava alergij in preobčutljivosti z BICOM® bioresonanco.

Pri obravnavah z BICOM® bioresonanco se ne osredotočamo le na iskanje alergenov, ki sprožijo simptome, temveč iščemo in obravnavamo tudi vzroke - temeljne energetske motnje, kot so kronične alergije na hrano, obremenjenost s toksini iz okolja ter blokade, ki jih povzročajo brazgotine ali pa elektromagnetna sevanja. 

Na področju komplementarnih zdravilskih metod je BICOM® bioresonančna terapija prepoznana kot učinkovita in preizkušena metoda.

Naročite se   tel: 040 560 705  info@serenus.si 

V primeru bolezni, ki lahko poslabša simptome senenega nahoda, kot so npr. astma, nosni polipi ali pogoste okužbe sinusov, vedno upoštevajte navodila svojega osebnega zdravnika ali specialista. 

Vse informacije in opisi so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjeni kot nadomestilo za nasvete osebnega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč ali zdravniško diagnozo, saj niso izrecno potrjene s strani zdravstvenih organov.