Raindrop

Moč čistih eteričnih olj

Izjemno močna vendar fizično prijetna tehnika na osnovi čistih eteričnih olj.

Raindrop

Moč čistih eteričnih olj

Raindrop je posebna tehnika, nežna metoda masaže s kapljanjem čistih eteričnih olj na hrbtenico, od tod tudi ime, dežne kaplje. Nastala je na osnovi tradicije »Lakota« Indijancev, ki so z orlovim peresom nanašali rastlinske izvlečke, zdravili in izboljšali energijo telesa in duha. Tehnika Raindrop je močna vendar nenasilna tehnika masaže, v svetu poznana že desetletja, izjemen uspeh pa je doživela pri tretmajih skolioze, kifoze in išiasa.

To, kar prinaša presenetljive rezultate je nežno delovanje eteričnih olj, tako ni čudno, da se je tehnike prijel vzdevek »kiropraktik iz stekleničke«.

Raindrop tehnika temelji na teoriji, da so mnoge tipe skolioze in ostale deformacije hrbtenice  povzročili virusi ali bakterije nastanjeni vzdolž hrbtenjače. Eterična olja imajo protivnetno, antivirusno, antibakterijsko, spazmolitično, analgetsko delovanje. Nekatera olja vzdržujejo ravnovesje, nekatera pa spodbujajo prekrvavitev. Izbrane kombinacije eteričnih olj, ki se uporabljajo pri tej tehniki krepijo fizično telo, delujejo sproščujoče na mišice ob hrbtenici in s tem spontano vračajo hrbtenico v pravilen položaj. Globinsko delovanje eteričnih olj nastane zahvaljujoč njihovi sposobnosti,  da gredo zelo hitro skozi kožo, vstopijo v tkivo, prečistijo limfo, krepijo in regenerirajo organizem. Z nanašanjem čistih eteričnih olj tako pomagamo organizmu, da začne lastni proces detoksikacije, hkrati pa eterična olja prinašajo kisik v  celice in s tem pomagajo telesu pri procesu okrevanja.

Raindrop masaža se priporoča pri vseh bolezenskih stanjih hrbtenice, kot preventivno preprečevanje pojava prehlada in gripe, stresa, nespečnosti, živčnosti, oslabljenega imunskega sistema, kronične utrujenosti in depresije. Zadnje čase je Raindrop tehnika pokazala izjemno pozitivne rezultate tudi pri obolelih z multiplo sklerozo.

Dejstvo je, da je občutek po takšni masaži prečudovit. Lahkotnost, mirnost in poseben sijaj v očeh pri vseh, ki so se prepustili tej tehniki, saj popustijo bolečine, eterična olja pa s svojo močjo podarijo telesu  čudovito energijo.
Cena Rindrop terapije je 90 €.

Naročite se   tel: 040 560 705  info@serenus.si

Cena terapije 90 €

Kdo je vaš Raindrop terapevt?


Odoo image and text block

Urša Mravlje

Diplomirana aroma terapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije s specializacijo tehnike Rain drop.

 

Naravne terapije, osebno svetovanje, analiza merjenja avre so podporne terapije in kot take ne morejo nadomestiti strokovnega zdravniškega mnenja.