PREVENTIVNI PROGRAM Z BIORESONANCO 
BICOM® Prevent  

Odoo CMS - a big picture

Kako? Rezervirajte svoj  termin!

T: 040 560 705  E: info@serenus.si Naročite se    


NAMENJENO VSEM, KI SI ŽELITE


✅  Okrepiti svoj imunski sistem 

✅  Izboljšati počutje 

✅  Razbremeniti organizem 

✅  Odstraniti negativne vplive

✅  Pomagati telesu pri razstrupljanju in samozdravljenju

✅  Preventivno zaščititi sebe pred škodljivimi zunanjimi vplivi

 


KAJ DOBITE?


👍 5 obiskov (50- 60min), ki vključujejo posvet in 5 bioresonančnih obravnav 

👍 Odstranitev blokad in stabilizacijo organizma

👍 Možnost dodatnega uvodnega srečanja (70- 80min) z bioresonančnim testiranjem alergij in obremenitev iz okolja

👍 Prehranska priporočila glede na potrebe vašega organizma

👍 Vaje za umirjanje in krepitev zdravja

👍 Pisno gradivo in priporočila


Kako? 

T: 040 560 705  E: info@serenus.si Naročite se  

 


PREVENTIVNA BIORESONANCA

Pot do harmonije, ravnovesja in dobrega počutja

 


Harmonija in ravnovesje sta temelj za dolgo in zdravo življenje. 

Ste se že kdaj vprašali, kako naše celice komunicirajo med seboj? Komunikacija med celicami poteka izjemno hitro, informacije pa se prenašajo in sprejemajo na določenih frekvencah. Bioresonanca BICOM® nam omogoča, da posežemo v ta komunikacijski proces, odstranimo morebitne blokade ter uskladimo, uravnotežimo in stabiliziramo organizem.

Preventiva z uporabo bioresonančne terapije BICOM® in spremembami življenjskega sloga temelji na načelih tradicionalne kitajske medicine in vključuje elemente ajurvede. Gre za preventivno zdravstveno varstvo in promocijo zdravega načina življenja.

Metoda preventive z uporabo bioresonance BICOM® se izvede v petih terminih, obsega pa uvodni posvet za določitev trenutnega stanja in 5 bioresonančnih obravnav, od katerih vsaka traja približno 50 minut in se praviloma izvajajo enkrat tedensko.

Lahko pa se odločite tudi za razširjeni paket šestih terminov, v sklopu katerega na prvem srečanju, ki traja 70-80 minut, izvedemo BICOM bioresonančno testiranje, s katerim ugotavljamo morebitne alergije in obremenitve organizma z različnimi vplivi in snovmi iz okolja. Na ta način pridobimo boljši vpogled v stanje organizma in šibke točke petih elementov.

Dodatek k obravnavam so prehranska priporočila, ki temeljijo na splošnih načelih zdrave prehrane in na načelih prehrane, kot jih določa teorija petih elementov v tradicionalni kitajski medicini.

Vzporedno vam svetujemo glede sprememb življenjskega sloga in vas seznanimo z vajami za krepitev zdravja, ki temeljijo na jogi hatha

Na prvem srečanju prejmete tudi pisno gradivo, ki vsebuje veliko uporabnih priporočil glede zdravega življenjskega sloga, opisane pa so tudi dihalne, sprostitvene in fizične vaje.

Ustvarite si zdravo okolje s pomočjo zdrave prehrane, zdravega vnosa kisika in dihanja, zdrave prebave, zadostne vadbe ter obdobij počitka in okrevanja, ki ustrezajo vašemu ritmu.

Metoda preventive BICOM® je namenjena vsem, ki želijo prispevati k lastni zdravstveni preventivi:

  • osebam, ki se jim je zdravje povrnilo po kronični bolezni in si želijo ostati zdravi in okrepiti svoje sposobnosti samozdravljenja,

  • zdravim ljudem, ki se zavedajo pomena zdravega življenja, vendar potrebujejo nasvet in pomoč za naslednji korak,

  • podjetjem, ki želijo prispevati k zdravju svojih zaposlenih.


To je VAŠE življenje. Prevzemite odgovornost za svoje zdravje in z našo pomočjo ostanite zdravi in okrepite svoje obrambne sposobnosti.

Metoda preventive z uporabo bioresonance BICOM® je odlična preventiva, s katero si lahko pomagamo ohranjati zdravje v teh zahtevnih časih.


Cenik  BICOM® Prevent

5 Obravnav po 50- 60 min  200 € 

5 Obravnav po 50- 60min + bioresonančno testiranje  250 €  


T: 040 560 705  E: info@serenus.si Naročite se  Naravne terapije, osebno svetovanje, analiza merjenja aure so podporne terapije in kot take ne morejo nadomestiti strokovnega zdravniškega mnenja.