Masaža z vročimi vulkanskimi kamni

Sprosti telo, vzpodbudi uravnoteženje in harmonijo.


Masaža z vročimi vulkanskimi kamni

Zdravje, sprostitev in energijska poživitev


 

Masaža s kamni je vrsta masažne terapije pri kateri se uporablja vroče vulkanske in včasih tudi hladne marmorne kamne v kombinaciji z masažnimi olji. Ogreti bazaltni kamni se uporabljajo za masažo, saj imajo bogato vsebnost železa, ki ohranja toploto. Masaža je namenjena izboljšanju telesnih parametrov kot so cirkulacija, pretočnost, tlak in ravnovesje. Ker toplota prodre globoko v mišice se z večjo sprostitvijo mišičnega tkiva lahko masira globlje v mišične strukture. Hladni marmorni kamni se v kombinaciji z vročimi pogosto uporabljajo pri celjenju in za pomoč pri razstrupljanju. Masaža vpliva na pomiritev, globljo sprostitev ter vzpodbuja stanje v katerem se organizem samo zdravi oziroma regenerira.

Kaj lahko pričakujete od masaže z vročimi kamni?

 

Vaš masažni tretma lahko traja 60 ali 90 minut. Terapevt maser ali maserka vas bo pospremil v masažni prostor, vas vprašal kaj pričakujete od masaže, o morebitnih telesnih težavah ali bolečih področij telesa. Pri masaži se uporabljajo masažna olja, zato se med pripravo na masažo preoblečete v perilo za enkratno uporabo, ki vam ga ponudi osebje. V kolikor ob naročilu masaže ne sporočite vaših želj in zahtev za olje oz. preparate, ki se uporabljajo pri masažah, vam lahko terapevt svetuje in ponudi izbiro. V prostorih lahko uporabite tuš in ostale sanitarne prostore. Terapevt vam bo ob sprejemu dal navodila, kako se namestite na masažni mizi. Med masažo ste pokriti z udobno brisačo, odkrit je le masirani predel telesa. V prostoru kjer se izvaja masaža se predvaja glasba, ki lahko pomaga k globlji sprostiti v kolikor vam to ne ustreza vam bo maser seveda ugodil. Po sprejemu vam bo terapevt dal čas in zasebnost, za pripravo na masažo.

 

Po masaži se boste verjetno počutili precej sproščeno in morda celo zaspano, zato si v času po masaži vzemite dovolj časa za počitek. Med masažo telo zgosti elektrolite, zato je po masaži potrebno nadomestiti izgubljeno tekočino. Za začetni počitek po masaži vas bo v našem centru čakal topel čaj, ki bo pospešil aktivacije.  

 

Kot pri vseh zdravstvenih tretmajih, obvestite vašega terapevta o kakršnihkoli  posebnosti vašega zdravstvenega stanja.

 

V urah pred masažo se je najbolje izogibati težkim obrokom in alkoholu.

Poizkusite masažo s kamni ob vašem naslednjem wellness obisku.A great way to catch your reader's attention is to tell a story. Everything you consider writing can be told as a story.

 

60 min = 55 €

 


Naročite se   tel: 040 560 705  info@serenus.si