JYOTISH ANALIZA

Odkrijte vaše vzorce, prepričanja in potenciale.

 

SVETOVANJE Z JYOTISH ANALIZO

SVETOVANJE Z JYOTISH ANALIZO VAM POMAGA ODKRITI VAŠE VZORCE, PREPRIČANJA IN POTENCIALE TER VAM DAJE NAVODILA ZA LEPŠE IN SREČNEJŠE ŽIVLJENJE

Jyotish je več kot 5000 let stara vedska znanost, ki vključuje znanja iz področja astrologije, astronomije, matematike, metafizike, psihologije.  

Združuje znanost, umetnost in filozofijo življenja. To dragoceno znanje se je ohranilo v Sanskrtskih zapisih. Beseda Jyotish (Djotiš) v prevodu pomeni "svetloba",

kar pomeni, da nam pomaga osvetliti našo življenjsko pot oziroma poiskati "lučko na koncu tunela".

Namen Jyotisha ni delovanje v smeri predikcije (napovedovanje prihodnosti) kar je pogosto zmotno mnenje, ampak nam pomaga razumeti določene okoliščine in nas usmerja glede na naravne življenjske ritme, ki se dogajajo znotraj nas in okoli nas. Pomaga nam prepoznati vzorce razmišljanja in vedenja ter nam ponuja preventivne tehnike, ki zmanjšajo delovanje negativnih vplivov in nas nauči na pravi način razumeti svobodno voljo in sprejemanje odgovornosti. Ni potrebno, da se nam v življenju zgodijo težke situacije, ki nam ponavadi spremenijo pogled na življenje. Spremembo lahko naredimo že prej in se s tem izognemo marsikateri neprijetni izkušnji.

Kadarkoli je pravi trenutek. Morda prav v tem trenutku.... Izbira je vaša. 

Osebno svetovanje z Jyotish analizo

  • Ste se znašli v situaciji, v kateri se ne počutite dobro in ne veste, kaj narediti?

  • Vas je strah prihodnosti?

  • Je na preizkušnji vaš partnerski odnos ali vzgoja otrok?

  • Imate težave na finančnem področju?

  • Vas delo, ki ga opravljate, ne izpolnjuje? Prihajate iz službe utrujeni, naveličani in slabe volje?

  • Imate občutek, da vsi od vas nekaj pričakujejo, vi pa ne dobite tistega, kar si želite?

  • Se vam zdi, da vas nihče več ne razume?


Če ste prebrali že veliko knjig in preizkusili različne tehnike za samopomoč in osebnostno rast ali obiskali katerega izmed tečajem in seminarjev na to temo, pa se vam situacija še vedno ni kaj dosti izboljšala, niste edini, saj se veliko ljudi sooča prav s tem. Zakaj? Ker smo ljudje različni. Ker ni enakega recepta oz.tehnike, ki bi vam povedala, kako se bo to izrazilo na vas osebno.

Zato je edini način, ki vas bo pripeljal do željenih sprememb, da spoznate sebe. Kakšen je vaš karakter, kako se odzivate, kakšna so vaša prepričanja in kakšna pričakovanja in v kakšnem življenjskem obdobju se nahajate.

Z razumevanjem sebe boste lažje razumeli svet okrog vas, dobili boste nove ideje in nove priložnosti. Ko iščete odgovor na konkretna življenjska vprašanja, vam odgovor nanje zelo natančno poda Jyotish analiza.

Na voljo so vam:

  • Individualno osebno svetovanje

  • Svetovanje starši & otroci

  • Svetovanje v paru - kompatibilnostNaročite se   tel: 040 560 705  info@serenus.si


Kdo je vaš Jyotish svetovalec?

Odoo image and text block

SIMONA MULEJ

Simona Mulej je svetovalka, predavateljica in motivatorka na področju osebnostnega razvoja. Po osnovni izobrazbi je dipl. org. manager kadrovskih in izobraževalnih procesov. Pred leti je zaključila 5-letni študij iz področja vedske znanosti Jyotish in prejela diplomo na Inštitutu za kvaliteto življenja v Ljubljani. Je tudi predsednica združenja MojaVizija (www.mojavizija.si).

Po več kot 20 letih uspešne poslovne kariere v mednarodnih podjetjih, kjer je delovala kot direktorica različnih sektorjev, se je odločila, da dolgoletne izkušnje in sodobno znanje združi s starodavnim vedskim znanjem o življenju in njegovih univerzalnih zakonih. Polna entuziazma želi to znanje deliti naprej med ljudi, jim pomagati in jih ozaveščati, da bodo sami znali spremeniti svoja prepričanja in način razmišljanja, poiskati svoje potenciale in živeti zadovoljno in polno življenje na vseh področjih. 

Poleg poslovnih izkušenj in dela z ljudmi, ima dolgoletne osebne zkušnje tudi na področju partnerstva in vzgoje otrok. Kot strastna popotnica ima zelo širok pogled na življenje, z veliko empatije in optimizma. 

Izvaja osebna in poslovna svetovanja, izobraževanja, seminarje in delavnice na področju medsebojnih odnosov, komunikacije in osebnostnega razvoja.

 

 

 

Naravne terapije, osebno svetovanje, analiza merjenja avre so podporne terapije in kot take ne morejo nadomestiti strokovnega zdravniškega mnenja.