GLINENE OBLOGE Z MASAŽO

Odoo • A picture with a caption

Rezerviraj svoj termin!

T: 040 560 705  E: info@serenus.si Naroči se   


GLINENE OBLOGE Z MASAŽO

Glina razstruplja organizem in nima popolnoma nobenih stranskih učinkov. Bogata je z mikroelementi in mineralnimi solmi ter ima veliko moč absorpcije toksinov.

Glinene obloge uporabljamo na obrazu, stopalih ali kot anticelulitne tretmaje.

Glinene maske odstranjujejo nečistoče in spodbudijo cirkulacijo krvi, kar daje koži svež, čist in zdrav videz. Zaradi izjemne vpojne moči je učinkovito sredstvo za vzpostavljanje kožnega ravnovesja in odpravo aken. Naše maske obogatimo tudi z različnimi zelišči, rastlinami in eteričnimi olji, odvisno od tipa kože.

Glina in stopala sta zmagovita kombinacija zdravja in energije. Glina zaradi svojih močnih vpojnih lastnosti veže nase kisline in strupe, ki se v stopalih nabirajo, spodbuja delovanje refleksnih točk, ter poveča delovanje limfnega ter krvnega sistema, kar še dodatno spodbuja izločanje strupenih snovi.

Anticelulitno glineno mazilo vsebuje rastlinske izvlečke, ki s svojimi aktivnimi sestavinami pospešujejo izločanje strupenih snovi iz telesa, spodbujajo mikrocirkulacijo ter omejujejo razvoj novih maščobnih celic. Koža postane bolj čvrsta, gladka in prijetna na otip.

E - mail Naroči se

T:  040 560  705

Trajanje 60 min
Cena 55 € AKCIJA 49,50 s kodo MAJ21