Boštjan pravi: »Bioenergija enostavno deluje! Za tem dejstvom po 17ih letih in deset tisočih bioenergetskih obravnavah neizpodbitno stojim. Pri kakršni koli bolezni, kakršnem koli stanju. Nisem še naletel na bolezen, pri kateri z bioenergijo ne bi mogel kompetentno pomagati.«

POMLADNA AKCIJA  

30 € na obisk KODA: POMLAD 22  
Redna cena na obisk 48 €


Pokličite za termin!

T: 040 560 705  E: info@serenus.si Naroči se  


ALI STE VEDELI, DA LAHKO Z BIOENERGIJO REŠUJETE VEČINO TEŽAV, KOT SO:


  kakršna koli bolečinska stanja,

  slabo počutje in glavoboli,

  kakršne koli bolezni,

  stres in z njim povezane težave,

  pred- in pooperativna stanja,

  razne druge težave (s službo, partnerjem, neplodnostjo ...).


DA JE BIOENERGIJA


  najstarejša metoda pomoči (prvi zapisi segajo 36.000 let nazaj),

  brez kontraindikacij,

  najbolj razširjena metoda na svetu,

  uspešna pri reševanju večine težav.

  deluje takoj


KAJ DOBITE IN LAHKO PRIČAKUJETE?


  4  terapije po 30 min,  

  17 let izkušenj bioenergetika Boštjana Križaja,

  celostni pristop k reševanju vaših težav,

  izboljšanje stanja, boljše počutje in kvaliteto življenja,

  energetsko ravnovesje,

  aktivacijo imunskega sistema.


ZAKAJ 4 TERAPIJE?


V 4ih zaporednih dneh se telo energetsko napolni in uravnoteži v celoti. Terapija se nujno izvaja 4 dni zapored, saj lahko le tako dosežemo optimalne rezultate.

ŽELITE BREZPLAČEN POSVET S TERAPEVTOM? 

Pokličite nas ali nam pišite, povezali vas bomo s terapevtom, ki se bo BREZPLAČNO pogovoril z vami in vam svetoval kako rešiti problem. Pogovor je popolnoma brezplačen.


 

Rezervirajte svoj prvi obisk!

T: 040 560 705  E: info@serenus.si Naroči se  


POMLADNA AKCIJA

30 € na obisk KODA: POMLAD 22   
Redna cena na obisk 48 €

Več o bioenergiji  

KDO JE VAŠ TERAPEVT?

Boštjan Križaj

Izhaja iz vrhunskega športa, več kot 10 let je bil član slovenske smučarske reprezentance. Težke poškodbe in dolgotrajne rehabilitacije so ga pripeljale na Zdravstveno fakulteto, na študij delovne terapije in fizioterapije. Med študijem je odkril svet tradicionalnih metod zdravljenja in hitro so postale njegov osnovni fokus – najprej starokitajska energetska tui na masaža in refleksna masaža stopal, sledila so eterična olja, svet kristalov in planetarni gongi. Še pred diplomo iz delovne terapije leta 2005 pa je v sebi odkril zdravilca, bioenergetika. Postal je profesionalec in študij fizioterapije je bil posledično odložen. 12 let je deloval v kolektivu Zdenka Domančića v Kranjski Gori in na Bledu kot zdravilec in prevajalec, v okviru inštituta za bioenergijo in radiestezijo pa je deloval kot vodja praktičnih delavnic, predavatelj in mentor. Tekom 17ih let, odkar se profesionalno ukvarja z bioenergijo, je opravil več kot 75 000 terapij in skozi proces izobraževanja v tradicionalnih metodah pospremil več kot 10 000 učencev. 

Odoo • Text and Image

IZKUŠNJE NAŠIH STRANK

 

Ivan M. se je oglasil z mnogo izvidi, ki jim je bilo skupno, da so bolečine v vratu, ki sevajo v glavo posledica starosti in naj se s tem sprijazni. 

Po posvetu z nami se je odločil poskusiti še terapijo z bioenergijo.

Ob prvem obisku mu je bilo razloženo, da to ni čudežna palčka, ki bi bolečine odpravila takoj ampak je to proces, ki traja dlje časa in da se bo stanje normaliziralo. Razumljivo je, da se 30 letne bolečine ne poslovijo takoj. 

Vsako telo različno reagira na terapije, enim se stanje izboljša brez stranskih učinkov spet drugi imajo v prvih dneh ojačane simptome. 

Po prvi terapiji je občutil lahkotnost telesa, po dolgem času je spal celo noč.

Drug, tretja in četrta terapija kolikor jih je potrebnih, so sprožile reakcijo in sicer povečane bolečine, kot bi se telo čistilo in popravljalo pravi. Ni bilo prav optimistično.  Po enem tednu so bolečine pričele popuščati, niso bile več venomer prisotne. Sedaj je minilo dobrih 14 dni in stanje je neprimerno boljše. Bolečine se intervalno še pojavijo ampak so manjše in kratkotrajne. Vsak dan je bolje. Želel nam je sporočiti, da mu kljub pomislekom niti malo ni žal, da se je odločil in poskusil.  


Ana M.  je tožila za ponavljajoče se težave z mehurjem, ki so bile neznosne. Posledično tudi ni spala in življenje je postajalo vedno bolj naporno. Posluževala se je tablet, ki pa so neugodno vplivale na zdravje.

Prva dva dni po terapijah je imela močno reakcijo, čutila je kako se telo bori in vztrajala pri navodilih bioenergetika. Po prvem tednu so se bolečine zmanjšale in prihajale samo še v intervalih, kar je bilo v primerjavi s prej odlično. Po dobrih 14 dneh pa so bolečine popolnoma izzvenele in se tudi niso več vračale. Zadovoljstvo po 10 letih bolečin je nepopisno pravi Ana. Če bi prej vedela za takšno rešitev, bi se takoj odločila.

 

Naravne terapije, osebno svetovanje, analiza merjenja aure so podporne terapije in kot take ne morejo nadomestiti strokovnega zdravniškega mnenja.