Boštjan Križaj pravi: »Bioenergija enostavno deluje! Za tem dejstvom po 17ih letih in deset tisočih bioenergetskih obravnavah neizpodbitno stojim. Pri kakršni koli bolezni, kakršnem koli stanju. Nisem še naletel na bolezen, pri kateri z bioenergijo ne bi mogel kompetentno pomagati.«

BIOENERGIJA

30 € na obisk
Celotna terapija 4 obiski 120 €

 Pokličite za termin!

T: 040 560 705  E: info@serenus.si Naroči se  


ALI STE VEDELI, DA LAHKO Z BIOENERGIJO REŠUJETE VEČINO TEŽAV, KOT SO:


  kakršna koli bolečinska stanja,

  slabo počutje in glavoboli,

  kakršne koli bolezni,

  stres in z njim povezane težave,

  pred- in pooperativna stanja,

  razne druge težave (s službo, partnerjem, neplodnostjo ...).


DA JE BIOENERGIJA


  najstarejša metoda pomoči (prvi zapisi segajo 3.600 let nazaj),

  brez kontraindikacij,

  najbolj razširjena metoda na svetu,

  uspešna pri reševanju večine težav.

  deluje takoj


KAJ DOBITE IN LAHKO PRIČAKUJETE?


  4  terapije po 30 min,  

  17 let izkušenj bioenergetika Boštjana Križaja,

  celostni pristop k reševanju vaših težav,

  izboljšanje stanja, boljše počutje in kvaliteto življenja,

  energetsko ravnovesje,

  aktivacijo imunskega sistema.


ZAKAJ 4 TERAPIJE?


V 4ih zaporednih dneh se telo energetsko napolni in uravnoteži v celoti. Terapija se nujno izvaja 4 dni zapored, saj lahko le tako dosežemo optimalne rezultate.

ŽELITE BREZPLAČEN POSVET S TERAPEVTOM? 

Pokličite nas ali nam pišite, povezali vas bomo s terapevtom, ki se bo BREZPLAČNO pogovoril z vami in vam svetoval kako rešiti problem. Pogovor z Boštjanom Križajem je popolnoma brezplačen.


 

Rezervirajte svoj prvi obisk!

T: 040 560 705  E: info@serenus.si Naroči se  


30 € na obisk
Celotna terapija 4 obiski 120 €

 

Več o bioenergiji  

KDO JE VAŠ TERAPEVT?

Boštjan Križaj

Izhaja iz vrhunskega športa, več kot 10 let je bil član slovenske smučarske reprezentance. Težke poškodbe in dolgotrajne rehabilitacije so ga pripeljale na Zdravstveno fakulteto, na študij delovne terapije in fizioterapije. Med študijem je odkril svet tradicionalnih metod zdravljenja in hitro so postale njegov osnovni fokus – najprej starokitajska energetska tui na masaža in refleksna masaža stopal, sledila so eterična olja, svet kristalov in planetarni gongi. Še pred diplomo iz delovne terapije leta 2005 pa je v sebi odkril zdravilca, bioenergetika. Postal je profesionalec in študij fizioterapije je bil posledično odložen. 12 let je deloval v kolektivu Zdenka Domančića v Kranjski Gori in na Bledu kot zdravilec in prevajalec, v okviru inštituta za bioenergijo in radiestezijo pa je deloval kot vodja praktičnih delavnic, predavatelj in mentor. Tekom 17ih let, odkar se profesionalno ukvarja z bioenergijo, je opravil več kot 75 000 terapij in skozi proces izobraževanja v tradicionalnih metodah pospremil več kot 10 000 učencev. 

Odoo • Text and Image

Naravne terapije, osebno svetovanje, analiza merjenja aure so podporne terapije in kot take ne morejo nadomestiti strokovnega zdravniškega mnenja.